top of page

KÄYTÄNNÖT

Kuljetuskäytännöt

Milloin saan tilaukseni?


Yleensä tilauksen täyttäminen kestää 3–7 päivää, minkä jälkeen se lähetetään. Toimitusaika riippuu sijainnistasi, mutta se voidaan arvioida seuraavasti:
● USA: 3–4 arkipäivää
● Eurooppa: 6–8 arkipäivää
● Australia: 2–14 arkipäivää
● Japani: 4–8 arkipäivää
● Kansainvälinen: 10–20 arkipäivää

Mistä tilaukseni toimitetaan?

Teemme yhteistyötä tilaustyönä toimivan yrityksen kanssa, jolla on tilat ympäri maailmaa!

Lasketaanko tullini tilauksestani?


Kansainvälisistä tilauksista voidaan veloittaa ylimääräinen tulli- ja veromaksu. Tämä maksu ei ole meidän hallinnassamme, ja sen arvioi paikallinen tullitoimipaikka. Tullipolitiikka vaihtelee suuresti eri maissa, joten tarkista suoraan paikallisesta tullitoimipaikasta, sovelletaanko niihin tullia ja veroja ostoksiin.

Tilaukset

Ennen kuin otat meihin yhteyttä, auta meitä seuraavasti:

Tarkista toimitusvahvistussähköpostisi, onko toimitusosoitteessa virheitä

Kysy paikallisesta postitoimistosta, onko heillä pakettisi

Pysähdy naapureidesi luokse, jos kuriiri jättää paketin heille.

Jos toimitusosoite oli oikea eikä pakettia jätetty postitoimistoon tai naapurisi luokse, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tilausnumerolla [info@hermannipellinen.com].
Jos löysit virheen toimitusosoitteessasi, voimme lähettää sinulle korvaavan tilauksen, mutta toimitus on sinun kustannuksellasi.

Kuinka voin seurata tilaustani?

 

Saat seurantalinkin sähköpostitse, kun tilauksesi lähetetään. Jos sinulla on kysyttävää seurannasta tai toimituksesta, lähetä meille tilausnumero sähköpostitse [info@hermannipellinen.com].

 

Sain väärän / vaurioituneen tuotteen, mitä minun pitäisi tehdä?


Pahoittelemme, jos tilaamasi tuote saapui vahingoittuneena. Jotta voimme ratkaista ongelman nopeasti, lähetä meille sähköpostia viikon sisällä [info@hermannipellinen.com], jossa on kuvia vaurioituneesta tuotteesta, tilausnumerosi ja muut tiedot tilauksestasi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

[Covid-19] Milloin saan tilaukseni?

 

Täyttöaikamme [kaikille tuotteille/t-paidoille/puhelinkoteloille/jne.] Voi olla tavallista pidempi ja saattaa jatkua, kunnes asiat palautuvat normaaliksi. Näemme viivästyksiä toimitusketjussamme, mukaan lukien jakelijat ja kuljetusliikkeet, koska koko toimiala kamppailee haasteiden kanssa.
Toimitusaikoja on vaikea ennustaa. Voit seurata tuotteidemme valmistusaikoja ja lisätä toimitusaikaa niiden päälle.

Palautuskäytännöt

 

 

 

Mikä on palautuskäytäntösi?


Emme tarjoa hyvityksiä tai vaihtoja, mutta jos tilauksessasi on jotain vikaa, ilmoita siitä meille ottamalla yhteyttä meihin [info@hermannipellinen.com]!

 

Tarjoatko hyvityksiä?


Hyvitystä tarjotaan vain asiakkaille, jotka saavat vääriä tai vaurioituneita tuotteita. Jos jokin näistä koskee sinua, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [info@hermannipellinen.com], jossa on kuvia vääristä / vaurioituneista esineistä, niin tutkimme puolestasi.

 

Voinko vaihtaa tuotteen toiseen kokoon / väriin?


Emme tarjoa vaihtoa tällä hetkellä. Jos et ole varma, mikä koko sopisi paremmin, tutustu kokotaulukkoihimme - meillä on yksi jokaiselle tuotteelle myymälässämme, tuotekuvaus -osiossa. Vaikka harvinaista, on mahdollista, että tilaamasi tuote on merkitty väärin. Jos näin on, ilmoita siitä meille [info@hermannipellinen.com] viikon kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Liitä mukaan tilausnumerosi ja valokuvat väärin merkitystä tuotteesta, niin lähetämme sinulle uuden tai maksamme sinulle hyvityksen!

bottom of page