top of page
  • Hermanni

Heinäkuu 2022 blogia..

Onkin aikaa siitä kun viimeksi bloggasin. On tapahtunut taas paljon alkukesästä ja kesän aikana. Olen järjestellyt tulevaa soolonäyttelyäni, joka on 2.8.-26.8. Kellarikalleriassa Suonenjoella.(Olavi Leskisen katu 12, 77600 Suonenjoki (valkea sali).

Sain vihdoin valmiiksi, (tai ainakin riittävän valmiiksi) ikuisuusprojektini "KING EAGLE", jota olen maalannut huhtikuu 2021- Heinäkuu 2022 välillä. Huh, melkoinen projokti, mutta sitäkin hienompi lopputulos.

Odotan jo innolla tulevaa näyttelyä, jonka avajaisiin aion osallistua. Toivon näkeväni avajaisissa paljon ihmisiä tutustumassa taiteeseeni ja toivottavasti saamme hyviä keskusteluja taiteesta aikaiseksi.


Tulin juuri viikon koko perheen reissulta Salonsaaren lomakylästä!

Oli vaihtelua arkeen, todella mukava oli viettää viikko perheen kanssa lomailemassa luonnon helmassa saunoen, uiden ja leväten, erilaisia aktiviteetteja harrastaen.


-Hyvää kesää toivoo Hermanni


40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

On aika pitää vähän blogia, koska en ole kirjoitellut uutta pitkään aikaan. Nyt on aika. Olen tehnyt paljon viime aikoina, johtanut yritystäni ja postannut instagramissa ja facebookissa. Valmistelen u

Näyttely

bottom of page