top of page
  • Hermanni

MINUN UUSI VUOTENI ALKAA NÄYTTELYILLÄ EUROOPASSA!

Edellinen vuosi oli menestyksekäs, opettavainen ja ennenkaikkea tapahtumarikas!

Brändäsin yritykseni uudelleen vuoden 2021 lopussa ja vaihdoin yritykseni nimeksi oman nimeni. Olen taiteilija Hermanni Pellinen! Facebookin Kaupan nimi on Hermanni Pellinen Art. Instagramissa olen nimellä @hermannipellinen, josta löytyy myös minun instagram - kauppani. Tämä instagram kauppa on ollut haaveenani jo kuukausia, ja viimein sain sen kehitettyä niin että se näkyy kaikille ja sitä kautta pääsee myös ostamaan tuotteita!


Tämä vuosi 2022 alkaa rytinällä! Neljä eri teosta päätyy eri näyttelyihin eurooppaan. Kaksi teostani lähetin jo viime vuoden puolella Itävaltaan, jossa alkaa näyttely 8.1. ja loppuu 3.3. Sijaintina on Paks Galleria (Linzer Strasse 342, 1140 Itävalta. Kyseisen näyttelyn nimi on New Contemporary. The Unique World. Tuolla näyttelyssä ovat teokseni "I crawled from the grave to love you" sekä "Uncle Scrooge had a "RAINY DAY".

Yllä kuvassa I crawled from the grave to love you

Yllä kuvassa Uncle Scrooge had a "RAINY DAY"


Toinen näyttelyni alkaa 26.1. Espanjassa, Madridissa. Näyttelypaikkana toimii Galleria Eka Moor. Näyttely päättyy 4.2. Sinne näyttelyyn lähetän kaksi teostani, josta olen myös hyvin ylpeä! Teokset ovat: "Joey" (kunnianosoitus Joey Ramonelle, joka on ollut suuri vaikuttaja elämässäni vuosien varrella) sekä "Osseus Bellator". (Joka taistelee rakkauden ja paremman maailman puolesta)


Yllä kuvassa JoeyYllä kuvassa Osseus Bellator


Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän blogin, huomenna taas töihin xoxo

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!


46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

On aika pitää vähän blogia, koska en ole kirjoitellut uutta pitkään aikaan. Nyt on aika. Olen tehnyt paljon viime aikoina, johtanut yritystäni ja postannut instagramissa ja facebookissa. Valmistelen u

Näyttely

bottom of page